Η ίδρυση μας

Η ιστορία μας ξεκινά το 2002, όταν ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Ο ιδρυτής της εταιρίας, τρίτης γενιάς ηλεκτρονικός μηχανικός, την μετέτρεψε γρήγορα σε μια ανερχόμενη εταιρία τεχνολογίας από του πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας  

 

Διαρκής Ανάπτυξη

Η συνεχής καινοτομία και οι καινοτόμες υπηρεσίες  αποτέλεσαν την αφορμή για την γρήγορη εξέλιξη από το το 2002. Η εταιρεία έχει εδραιώσει τη σταθερή της φήμη χάρη στην εμπεριστατωμένη επιλογή των εργαζομένων. Μέχρι το 2004, η εταιρεία άρχισε να προσφέρει μια νέα γκάμα λύσεων στους πελάτες - λύσεις που ευθυγράμμιζαν τις τεχνολογίες, τις διαδικασίες και τους ανθρώπους των οργανώσεων με τις στρατηγικές τους.

 

 

Η εξειδίκευση

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και αξιοποιεί τις εξελισσόμενες τάσεις και τεχνολογίες διαχείρισης προς όφελος των πελατών της.

Η εταιρεία πρωτοστάτησε στην ολοκλήρωση συστημάτων και την επιχειρηματική ολοκλήρωση με απόλυτη εξειδίκευση την διασύνδεση ετερογενών συστημάτων  και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία σε επιχειρηματικές λειτουργίες, ξεκινήσαμε την υλοποίηση της λύσης Connectoras. 

Η πρώτη έκδοση του connectora ήταν κατασκευασμένη για το Joomla 1.5.x και το Virtuemart 1.9.x. Λειτουργούσε παράλληλα με την εμπορική εφαρμογή Softone σαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.  

Η Εξέλιξη

Η παρουσίαση του Connectora δεύτερης Γενιάς, ένα εξελιγμένο προϊον με δυνατότητες διασύνδεσης με Joomla 2.x. H μεγαλύτερη αλλαγή ήταν ότι ο Connectoras ενσωματώθηκε σαν λειτουργική μονάδα πλέον στο Softone και σε κάθε μηχανογράφηση. Μαζί με το λανσάρισμα του νέου προϊόντος δημιουργήθηκαν οι υπηρεσίες αναβάθμισης. 

Η Επέκταση

Ο Connectoras αποκτάει μεγάλο κοινό. Οι πρώτες 12 εγκαταστάσεις χρησιμοπούν την διασύνδεση με επιτυχία. Την ίδια περίοδο παραδίδεται και η λειτουργία Connectoras Β2B. Πλέον μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας στο ίδιο site να λειτουργεί και με τιμές λιανικής αλλά και με τιμές χονδρικής και τιμοκαταλόγους.

Ακόμα το λανσάρισμα των νέων προϊόντων Connectoras Prestashop με υποστήριξη του πλέον διαδεδομένου ecommerce cart Prestashop. Ταυτόχρονα εγκαινιάστηκαν και οι λύσεις Connectoras Scale, Connectoras Services, Connectoras WEB.

 

Η νέα Γενιά Προϊόντων

Στις 30 Ιανουαρίου 2014, οι μέτοχοι κλήθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσουν για την μελλοντική ανάπτυξη της εταιρίας και του προϊόντος. Εκεί πάρθηκε η απόφαση να μεταφερθούν τα κεντρικά της εταιρίας στην Κύπρο και να γίνει ανάπτυξη δικτύου διανομής σε Ελλάδα και Βαλκάνια.   

Στις λύσεις Connectoras έρχονται να προστεθούν ο Connectoras Magento, ο Connectoras Live, Connectoras Courier. Μαζί με τις νέες λύσεις προστίθενται και νέες δυνατότητες τόσο στην εμπορική διαχείριση όσο και στα υπόλοιπα προϊόντα της οικογένειας.

Διακοπή των παλαιών εκδόσεων

Σταματάει η παραγωγή και η υποστήριξη του Connectora V2. Δίνεται στην κυκλοφορία ο Connectoras V4 βασισμένος στο .ΝΕΤ 4 framework της Microsoft με νέες δυνατότητες, που απογειώνουν την εμπορική σας εφαρμογή. Η νέες εκδόσεις του Connectora είναι 4 φορές πιο γρήγορες από τις προηγούμενες και με δυνατότητα να λειτουργούν σαν service.  Ταυτόχρονα εγκαινιάζεται και το νέο Web Portal των εφαρμογών μας.

Ταυτόχρονα γίνεται εγκατάσταση του 100 πελάτη μας.