Home

Επεκτείνετε το Softone Έξυπνα

Βραβευμένες λύσεις διασύνδεσης Softone με Eshop.

Απλά, Εύκολα, Γρήγορα, Οικονομικά

Συνδέουμε το Softone σας με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Πλέον η διαδικασία σύνδεσης γίνεται πολύ απλά με τις έτοιμες λύσεις Connectoras οι οποίες καλύπτουν σχεδόν όλες τις πλατφόρμες ηλεκτρονικών καταστημάτων της αγοράς.

Άμεση Λειτουργία

Οι λύσεις Connectoras είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν σε οποιαδήποτε επιχείρηση, και είναι μοναδικές για τον χρόνο εγκατάστασης και λειτουργίας τους.

Ευκολία και Ευχρηστία

Ποτέ η ενημέρωση του Eshop σας δεν ήταν πιο εύκολη και ευχρηστη. Απλά ... ενημερώνεται "μόνο" του.

Βραβευμένο Support

Το κέντρο υποστήριξης μας, σας παρέχει πλήρη υποστήριξη όποια στιγμή την χρειαστείτε, για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών.

Συνδρομητικά μοντέλα

Με το μοντέλο SAS ( Software As Service), οι λύσεις λογισμικού μας παρέχονται με μηνιαία χρέωση αποκλειστικά για το χρονικό διάστημα που τις χρησιμοποιείτε.

Marketing -Social Pack

Υποστήριξη και μετά την αγορά των εφαρμογών μας. Μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις και στην προώθηση των προϊόντων σας.

Αναβαθμίσεις

Όλες οι εφαρμογές μας αναβαθμίζονται καθημερινά, δίνοντας εντελώς δωρεάν νέες λειτουργίες χωρίς επιπλέον κόστος

Απογειώστε την επιχείρηση σας με τις "έξυπνες" λύσεις μας

Με προτεραιότητα μας τις ανάγκες της επιχείρησής σας, προσπαθούμε καθημερινά να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας δημιουργώντας νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες και εφαρμογές.

Connectoras Softone Web

Διασύνδεση του Softone με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Συγχρονισμός ειδών , κατηγοριών , φωτογραφιών, κατασκευαστών και παραγγελιών.

Connectoras Softone Courier

Επεκτείνετε την λειτουργία του Softone, με την δυνατότητα σύνδεσης του με τις πιο διαδεδομένες εταιρίες courier. Άμεση παραγωγή voucher, παρακολούθηση αντικαταβολών, έλεγχος ολοκληρωμένων παραδόσεων κλπ.

Connectoras Ghost

Έξυπνη Εφαρμογή ελέγχου ανταγωνισμού. Παρακολουθεί τις αλλαγές τιμών των ανταγωνιστών σας ή των μηχανών σύγκρισης τιμών και αυξομειώνει τις τιμές των προϊόντων ανάλογα

Connectoras Softone XML

Σύνδεση του Softone με τα XML των προμηθευτών σας. Εισάγουμε το XML των προμηθευτή που θέλουμε , και ανοίγουν τα προϊόντα του αυτόματα με φωτογραφίες και κατηγορίες διαθεσιμότητες και τιμές.

Connectoras EDI

Γλιτώστε πολύ χρόνο με την αυτόματη καταχώρηση τιμολογίων με την έκδοση τους από τον προμηθευτή σας. Αν τα προϊόντα δεν υπάρχουν, ανοίγονται και αυτά αυτόματα.

Connectoras Picking

Έξυπνη εφαρμογή που επιτρέπει τον έλεγχο των προϊόντων που βάζετε σε μια παραγγελία. Σκανάρουμε ένα προς ένα τα προϊόντα και γίνεται τελικός έλεγχος συσκευασίας και αποστολών

Σύντομη παρουσίαση

Ενδιαφέρεστε για τις λύσεις μας δειτε αναλυτικά

Επανασχεδιάζουμε την μηχανογράφηση σας

Με τις έξυπνες λύσεις Connectoras προσφέρουμε σε όλους εσάς no worry solutions. Με απλά λόγια σκεφτόμαστε , σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για εσάς χωρίς να αγχώνεστε με περιττές διαδικασίες. Η εγκατάσταση γίνεται από εμάς και η υποστήριξη των εφαρμογών μας γίνεται από το βραβευμένο support μας.

Έξυπνος Σχεδιασμός

Οι εφαρμογές μας είναι σχεδιασμένες με τέτοιον τρόπο που δεν χρειάζονται επιπλέον εργαλεία και plugin και επιτρέπουν την άμεση χρήση τους από τον οποιοδήποτε.

Συμβατες με κάθε συνδυασμό Softone

Όποιο συνδυασμό Softone και αν έχετε, Cloud, Azure η τοπική εγκατάσταση, οι λύσεις μας λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συχνές αναβαθμίσεις

Συντηρούμε και αναβαθμίζουμε καθημερινά όλες τις λύσεις μας για να είναι πάντοτε λειτουργικές.

Μοναδικές Δυνατότητες

Τα προϊόντα μας έχουν πολλές σύγχρονες δυνατότητες που εγγυόμαστε ότι θα σας ικανοποιήσουν. Αν ψάχνετε την λύση για να οργανώσετε την επιχείρηση σας και να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα την βρήκατε. Με απλά βήματα οργανώστε την καθημερινότητα σας και απογειώστε την επιχείρησή σας. Απλά ρωτήστε μας

Οργάνωση και Μηχανογράφηση για όλους

Απλοποιούμε τις διαδικασίες και τις βάζουμε σε μια σειρά με απλά και κατανοητά βήματα. Δεν χρειάζεται να προσαρμόζετε την επιχείρηση σας στο κάθε σύστημα, αλλά το σύστημα θα προσαρμοστεί στις ανάγκες της επιχείρηση σας. Όσο μεγάλη η μικρή είναι η επιχείρηση σας έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς προσαρμοσμένη στις δυνατότητές σας.

Λύσεις με ενοικίαση

Οργανώστε την επιχείρηση σας με μια μηνιαία συνδρομή και ξενοιάστε από το υψηλό και πολλές φορές απαγορευτικό κόστος των εφαρμογών και των προγραμμάτων.

Λύσεις με αγορά

Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες λύσεις μόνο για εσάς. Με χαμηλό κόστος συντήρησης και δυνατότητα επιδότησης μέσω του ΕΣΠΑ. Γνωρίζουμε από επιχειρήσεις διότι είμαστε επαγγελματίες .

"Οι λύσεις Connectoras με βοήθησαν να αναβαθμίσω την επιχείρηση μου και να εξοικονομήσω πολύτιμο χρόνο από τις καθημερινές μου εργασίες."
Παναγιώτης Αλεξανδρίδης
Επιχειρηματίας
0
Εφαρμογές Connectoras
0
Ενεργές Υλοποιήσεις
0
Παραγγελίες/Εβδομάδα*
Ικανοποίηση Πελατών
Εντός Συμβολαίου Συντήρησης 92%
Εκτός Συμβολαίου Συντήρησης 81%

*Αφορά μέσο όρο παραγγελιών που τοποθετούνται στα ηλεκτρονικά καταστήματα των πελατών μας ή διαχειρίζονται μέσω των λύσεων Connectoras. Η μέτρηση έχει πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2022.